2001 – 1: Leder

Hej allesammen

Jeg håber at I alle nu er kommet godt ind i det nye år, og at I er fulde af forventninger til året der kommer! SAMFO´s bestyrelse har været sammen i år 2001 – og vi er glade over mange af de ting der skete i foreningen i år 2000, og meget spændte og optimistiske med hensyn til år 2001.

Det første synlige, der sker i SAMFO bliver nok vores generalforsamling  på Vesterbro d.21/3. Vi håber virkelig at rigtig mange af Jer vil møde op her; enten for at give Jeres mening til kende, eller blot for at være sammen med andre medlemmer! Jeg ville ønske at udenbys medlemmer kunne få deres rejse-udgifter refunderet – men det har foreningen desværre ikke penge til. Vi har indenfor den sidste stykke tid, brugt en del energi på at søge økonomiske mid-ler hist og pist – foreløbig er det ikke lykkedes; Men mon ikke vores arbejde desangående på et eller andet tidspunkt vil give pote?

Også i forbindelse med oprettelse af lokalgrupper ville det være mere end rart med lidt bedre økonomi, end tilfældet er i vores forening.

I denne forbindelse vil jeg rette en varm tak til den anonyme giver, der for nylig sendte foreningen 1000 kr.! Det var virkelig noget der varmede: Dels er 1000kr jo ikke sådan at kimse ad, og dels tar´ vi det i bestyrelsen som et stort skulder-klap. Vi har allerede bestemt, at pengene skal bruges som hjælp til betaling af et program, der bl.a kan hjælpe os til at fører et bedre medlemskartotek    –   dette vil forhåbentlig være til stor gavn for det enkelte medlem.

Her i min familie oplevede vi d.22. februar, dét store endnu engang at få fami-lieforøgelse, idet Henrik og jeg samt vore 5 børn fik en dejlig lillebror!

Lillebror bliver én af flere grunde til, at jeg desværre ser mig nødsaget til, ikke at modtage genvalg på den kommende generalforsamling! Det har været dejligt at være med i SAMfO´s  bestyrelse – og ikke mindst posten som formand har givet mig meget! Selv om jeg nu ønsker at fratræde bestyrelsen – vil jeg dog fortsat gerne have en ”finger med i spillet.” – Jeg vil derfor bede den kommen-de bestyrelse om at overdrage mig en konkret arbejdsopgave – og denne vil jeg forsøge at bestride på bedste måde!

V/TLP

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s