Offentliggjorte debatindlæg

SAMFO deltager aktivt i den offentlige debat. Her kan du finde links til offentliggjorte debatindlæg eller selve indlægget, hvis det ikke er muligt at henvise til det udgivende medie:

Maj 2012
En husmoderlig skruebrækker
Bragt af Hjemmeunger.dk

Det er sært. Hvor ofte hører vi ikke rosende ord om danskernes lange, betalte barsel, mens de positive ord bliver til nedladenhed eller undren, når talen falder på den hjemmegående mor eller familier, der har fravalgt de kommunale institutioner?
Man bliver en slags skruebrækker, når man vælger en livsform, der er anderledes end normen, og bizart nok er det lidt af en afvigelse, hvis man i Danmark vælger at passe sine egne småbørn.

April 2012
Frit valg til alle
Bragt af Hjemmeunger.dk

Det er ikke rimeligt, at Den Danske Model er indrettet således, at udepasningen favoriseres økonomisk. Det er urimeligt af mange årsager, herunder fordi familiens frihed til at vælge den livsform, de finder bedst passende, begrænses kraftigt. Men vigtigst af alt er det urimeligt, fordi det tilsidesætter hensynet til barnet, når vi som familie skal vælge, hvordan vores hverdag skal se ud.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s