Stil op til SAMFOs bestyrelse

Er du medlem af SAMFO? Så har du lige nu chancen for at stille op til bestyrelsen og få masser af gode kompetencer til dit CV, hyggeligt samvær og god kage.

Søndag d. 12. april holder vi den årlige generalforsamling (indkaldelse følger), hvor vi også vælger årets bestyrelsesmedlemmer. Vi modtager meget gerne nye folk med friske kræfter til opgaver, der spænder vidt – lige fra at arrangere foredrag og andre events over formulering af slogans på løbesedler til almindeligt bestyrelsesarbejde som regnskaber og referater. Vi har en rar stemning i bestyrelsen og lægger vægt på, at vi hver især bidrager med den indsats, vi kan, hvilket i perioder ikke er så meget, da vi alle har små børn. Hvis du har mod på at stille op, så skriv til os senest den 5. april på mail@samfo.dk.

Vi er en lille forening, men vi virker større i mediebilledet. Det skyldes, at flere af os har været meget aktive i den offentlige debat med en lang stribe af indlæg i de landsdækkende aviser, blogging og flere optrædender i radio og tv. Uanset vores politiske standpunkter, som er vidt forskellige, har vi haft held til at trænge igennem muren med vores fokus på familie og børn, og det har bidraget til debatten, men også tilføjet et plus til vores eget udbytte af foreningsarbejdet. Du kan gøre det samme.

Som medlem af SAMFOs bestyrelse kan du sætte dit præg på foreningen i årene fremover og samtidig få værdifuld erfaring med f.eks. forfatning af debatindlæg, medietræning, pressehåndtering, skabe netværk blandt politikere, forskere, aktivister og interesseorganisationer. Vi modtager meget gerne henvendelser fra andre områder end København, så foreningen forhåbentlig kan lave arrangementer i andre landsdele. Men uanset hvor du bor, hører vi gerne fra dig.

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s