Indkaldelse til årets generalforsamling

Kære medlemmer

Vi afholder årets generalforsamling 13. april kl. 15 i København. Emails med detaljeret information er udsendt. Hvis du ikke har modtaget den, bedes du kontakte os på mail@samfo.dk

Dette er også dagen, hvor vi uddeler Børnefamlieprisen.

Vi glæder os til at se så mange medlemmer som muligt til en dejlig dag.

Gode hilsener fra

bestyrelsen

Reklamer

2 responses to “Indkaldelse til årets generalforsamling

 1. Jeg så Janni Iben Stevn Hansen på DR2’s “Nyheder” i eftermiddag. Jeg tror, at der stadig skal slås lidt hårdere til Arbejdsgiverne, som helt frasiger sig noget omkring børnene og overlader det til hver enkelt familie og hvert enkelt firma at bestemmehele molevitten.
  De bør gå forrrest, som jeg har skrevet hundreder af gange, og se deres interesse i, at børnene bliver så harmoniske som muligt. De senere arbejdstagere.

  Det koster naturligvis – men det er langt dyrere i ‘den anden ende’ med de mange unge og helt små børn, vi i dag ser ramt af omsorgssvigt på den ene og den anden måde, selv om det ikke kun er udepasning, der kan forårsage problemerne -men vi kan minimere skaderne en hel del ved både info til forældre og med tid.

  Børn kræver tid, de er langsomme – og de har krav på det. Ellers slår det os alle som en boomerang og ikke mindst dem selv og forældrene. Og det koster menneskeligt som økonomisk: barnet, forældrene og i sidste ende samfundet.

  Og børnene savner forældrene og en oase med dem, hvilket vil give de bedste familiemæssige forhold og altså mere harmoniske, indlæringsparate og ‘nemmere’ børn.

  Mvh -og god vindfortsat!

  Birgit Hviid Lajer
  Psykoanalytisk psykoterapeut

 2. Og – jeg glemte, at der bør ses til:

  At fædre gerne vil være sammen med deres børn i en perode, en proces naturligvis – en slags ‘tilvænning’, hvor jeg i mange år håbede, at netop arbejdsgiverne ville gå forrest.

  Og – at der skal ses til den økonomiske del, hvis forældre ikke kan dele en ganske vist længere orlov, så barnets tidlige år med moderen ikke suspenderes og ødelægger det for barnet (altså ikke ‘ammende fædre’ i st f moren – men en selvstændig orlov senere, når barnets behov tillige tilsiger ‘mere far end mor’ for en periode (både pige og dreng).

  Hver enkelt familie skal selvbestemme – og det vil sikkert være en proces; men ellers bør der ses til, at de kvinder, der tager hele orloven i før-skole-alderen måske (et forslag) bliver kompenseret økonomisk af partneren/ægtefællen. Det tror jeg, at nogen bør se på – men et forslag, jeg er ikke økonomi el har forstand nok på love og regler omkring også pensioner.

  Der er vitterlig såkaldt ligestilling her i ‘mit’ forslag omkring pasningen af vore børn, såkaldt 2 år til mor og 2 år til far – og/el med nedsat arbejdstid – og helstikke børn i vuggestue, da det er fortidligt med en adskillelse fra moren, barnet er heller ikke hjernemæssigt udviklet til at kunne forstå en sådan situation med også skiftende ‘mødre’ og alt for mange ‘søskende’, hvis det kan forstås så kort som her. 🙂

  Mvh
  Birgit Hviid Lajer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s