Kampdag med husmødre

Foreningen har modtaget følgende invitation til et arrangement imorgen – det er åbent for alle:

På Kvindernes Internationale Kampdag, fredag den 8. marts 2013, inviteres Københavns hjemmegående kvinder og Danmarks presse til hjemmebagte speltboller for at vise feministerne, at der er flere måder at være kvinde på – for at vise politikerne, at vi hverken er undertrykte eller børnemishandlere – for at vise Danmark, at der er forskellige måder at være mødre på. Vi insisterer på retten til at være kvinder, der selv vil passe vores børn!

På adressen Thorsgade 65, 2200 København N (lokalerne i Samuelkirkens kælder) kl. 10:30-14:00.

Kvindernes Internationale Kampdag bliver brugt til at fejre de sejre, der allerede er i hus og til at kæmpe de kampe, der endnu ikke er kæmpet: Hurra for (og tak for!), at vi frit kan vælge uddannelse og arbejdsmarked til; nu vil vi bare gerne frit kunne vælge det fra også – for at kunne hellige os moderskabet og småbørnsplejen i en kortere eller længere periode. Igennem længere tid har der været en hetz i medierne mod os kvinder, der har valgt selv at passe vores børn. Vi er blevet beskyldt for børnemishandling (Anne Vang på britisk radio http://audioboo.fm/boos/1009276-our-debate-is-whether-it-s-kind-of-child-abuse-not-to-have-them-go-to-a-kindergarten), vi er blevet beskyldt for at være elitære og undertrykte (af en og samme debattør i Meningsmaskinen på Lorry http://www.lorry.dk/arkiv/2013/2/18?video_id=76573), og vi er sågar blevet beskyldt for at være ’spild’ (af Helle Thorning Schmidt i The Times http://www.thetimes.co.uk/tto/life/article3334768.ece ).

Kvindefrigørelsen er efterhånden nået så vidt, at den kan betragtes som et fængsel – på samme måde som hjemmet kunne det, før kvinderne blev ”frie”. I dag er det svært at opnå omgivelsernes respekt, hvis man bare er mor, og det, synes vi, er forkert. Enhver kvinde har ret til at vælge det kvindeliv, hun vil! Lige såvel som vi ønsker en ligestilling mellem kønnene, lige såvel ønsker vi en ligestilling mellem kvinderne. Så ja tak til ligestilling – nej tak til ensretning.

Lad os passe vores børn i fred!

På vegne af de hjemmegående kvinder
Janni Iben Stevn Hansen (tlf.: 28709415 – mail: janniiben@gmail.com og husmoedrene@gmail.com)

Reklamer

3 responses to “Kampdag med husmødre

  1. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Extremely helpful info specially the last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

  2. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
    Your web site offered us with valuable info to work on.
    You have done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s