S i København foreslår børnehavetvang

Så kom det. I sidste weekend fik vi syn for, hvem det var Anne Vang henviste til med sine udtalelser til BBC4 (tidligere omtalt her) om at “nogle politikere” diskuterer obligatorisk børnehave. Det er hendes egen partikammerat Ikram Sarwar, politisk ordfører i København:

“Tvungen børnehave er ikke løsningen alene, men det er en del af løsningen, som kan rykke en stor gruppe i den rigtige retning.”

Læs artiklen på Politiken her. Bemærk, den er vinklet som om, det drejer sig særligt om de såkaldt tosprogede børn – derfor citatet om “at rykke en stor gruppe”. Det er simpelthen en afledningsmanøvre. For som Antorini selv bemærker, så findes der allerede mulighed for at tvinge disse børn i institution (om man så kan lide det eller ej…). Sarwar taler her om at tvinge alle børn. Politikens brøde er, at man slet ikke forholder sig til, hvad i alverden det hjælper at tvinge samtlige børn, hvis man forsøger at løse problemer for en særligt defineret gruppe. Og så er der lige følgende journalistiske perle:

“Forslaget skal gælde alle børn, men da næsten samtlige etnisk danske forældre sender deres poder i daginstitution, får det mest betydning for tosprogede familier.”

Nå ja, så er det jo ligemeget med de få “etnisk danske”, der ikke sender børnene i institution. De må rette ind efter flokken. Så meget for folkestyrets vagthund. Hvis der er nogen, der kan finde et bedre eksempel på eklatant mangel på respekt over for mindretallet, så giver SAMFO en flaske rødvin.

Reklamer

One response to “S i København foreslår børnehavetvang

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s